Το ktimatologio-livadia.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο Λιβαδειάς logo

Προθεσμίες Υποβολής Δήλωσης

Για το Δήμο Λιβαδειάς έχει λήξει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων. Συνεχίζεται η υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων και δηλώσεων νέων δικαιωμάτων.

Δήλωση νέων δικαιωμάτων.

Μέχρι την έναρξη της Ανάρτησης των προσωρινών κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων, κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που αποκτά δικαίωμα σε ακίνητο του Δήμου Λιβαδειάς (π.χ. από κληρονομιά, αγορά κλπ) πρέπει να υποβάλει δήλωση στο κτηματολόγιο. Στην περίπτωση αυτή συμπληρώνεται το Δ2 - Έντυπο Δήλωσης του Ν.2308/1995 και η δήλωση υποβάλλεται στο γραφείο κτηματογράφησης εντός ενός μηνός από τη μεταγραφή στο Υποθηκοφυλακείο.  Εφόσον η δήλωση υποβληθεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας   δεν είναι εκπρόθεσμη, αλλά προβλέπεται από το νόμο με σκοπό την ενημέρωση της κτηματολογικής βάσης κατά το μεταβατικό στάδιο της κτηματογράφησης.

Εκπρόθεσμη δήλωση

Αν δεν υποβάλατε δήλωση ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο εμπρόθεσμα μπορείτε να υποβάλετε τώρα εκπρόθεσμη δήλωση συμπληρώνοντας το Δ2 - Έντυπο Δήλωσης του Ν.2308/1995.  

 

 

 

 

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δ/νση: Έρκυνας & Κυριακίου 7, ΤΚ 32131, Λιβαδειά

Περισσότερα...

Κοινοπραξία

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ - ΛΑΜΙΑ – ΛΕΙΒΑΔΙΑ

Περισσότερα...

Copyright © 2022 Κτηματολόγιο Λιβαδειάς | Webhosting and developing by Aspx.gr